Logo

Institut Računovođa i Revizora Crne Gore

Institute of Accountants and Auditors of Montenegro

Acountant

Porudžbenica za časopise

Godišnja pretplata za jedan komplet časopisa ( Poreski  savjetnik ili RRF magazin) je  150,00 eura plus PDV 7%.
Pretplata na oba časopisa (Poreski savjetni i RRF magazin) iznosi  250,00 eura plus 7% PDV, što bi ukupno iznosilo 267,50 eura. 

Pretplata se može platiti u 3 rate.   Garancija kvaliteta je podatak da imaomo  više od 500 (petstotina) pretplatinka na teritoriji Crne Gore i Srbije.   Ako se vaša firma opredijeli da bude pretplatnik na naše časopise molimo da popunite porudžbenicu i istu pošaljete na našu adresu.

Porudžbenica za časopise

Pretplata

Institut računovođa i revizora Crne Gore (IRRCG)  vam nudi mogućnost pretplate  na stručne časopise  iz oblasti poreskih propisa, računovodstva i revizije i to:
  • RRF magazin
U časopisu Računovodstvo, revizija i finansije ćemo, kroz postojeće i nove rubrike i u 2020. godini posvetiti posebnu pažnju primjeni zakonske i profesionalne regulative vezane za računovodstvo, poreski sistem, finansije, radne odnose, privredno pravo, kao i za druge oblasti, značajne za računovođe, menadžment preduzeća i druge.  
  • Poreski savjetnik
Časopis Poreski savjetnik prevashodno se bavi temama iz poreskog sistema, ali i odgovorima na vaša pitanja iz oblasti računovodstva, poreskog i carinskog sistema i drugim pitanjima od značaja za članove i pretplatnike Instituta RRCG.    
U 2020. godini planiramo da izdamo četiri broja časopisa Računovodstvo, revizija i finansije i četiri broja časopisa Poreski savjetnik.   Primjena međunarodnih standarda finansijskog izvještavanja i druge teme iz oblasti računovodstva, revizije, poreskog sistema, finansijskog poslovanja, prometa roba i usluga, primjene propisa o zaradama, naknadama i drugim ličnim primanjima, radnog prava, i ostale aktuelne ekonomske teme biće sadržaj časopisa i u 2020. godini.   Redakcija časopisa Računovodstvo, revizija i finansije će nastojati da i u 2020. godini, izborom tema, i načinom njihove obrade opravda povjerenje svojih pretplatnika.    Svim dosadašnjim autorima, saradnicima i drugim koji su dali svoj doprinos uspješnom izdavanju naših časopisa u ovoj godini, zahvaljujemo se na saradnji.  Očekujemo , takođe, da se ta saradnja nastavi i u narednoj godini.   Kao i ranije, pozivamo zainteresovane autore da nam dostavljaju svoje radove, a pretplatnike da predlažu teme za koje su zainteresovani da budu objavljene u našim časopisima, te na taj način zajednički radimo na unaprjeđenju kvaliteta naših časopisa.  
Godišnja pretplata za jedan komplet časopisa ( Poreski  savjetnik ili RRF magazin) je  150 evra plus PDV 7%, dok je pretplata na oba časopisa 250 evra plus PDV, što bi ukupno iznosilo 267,50 evra.
Pretplata se može platiti na 3 rate.
  Garancija kvaliteta je podatak da imaomo  više od 500 (petstotina) pretplatinka na teritoriji Crne Gore i Srbije.   Ako se Vaša firma opredijeli da bude pretplatnik na naše časopise molimo da popunite porudžbenicu  koju imate na našem sajtu.

Porudžbenica za časopise